Praktijk voor mondhygiëne | TARIEVEN
16018
page,page-id-16018,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
 

TARIEVEN

Een eerste afspraak bestaat altijd uit een intake-gesprek waarin een voor u passend behandelplan met u zal worden besproken. Bij uw eerste bezoek kunnen wij een indicatie geven van welke behandeling voor u noodzakelijk is en de kosten die hieraan verbonden zijn.

De mondzorg krijgt in 2015 weer te maken met door de NZA vastgestelde tarieven. Dit zijn prijzen op basis van verrichtingen voor parodontologie en prijzen op basis van een uurtarief voor preventie. De kosten voor een behandeling zijn hiermee voor elke zorgverlener in de mondzorg gelijk. Ook met deze nieuwe vaste prijzen is het niet mogelijk af te wijken van het behandelprotocol en de daarbij behorende fasen. Indien u een vraag heeft over een rekening verzoeken wij u om dit aan ons door te geven. Indien u een vraag heeft over de betaling of als u door omstandigheden een betalingsregeling wilt treffen dan verzoeken wij u om tijdig contact op te nemen met DFA.

Voor de exacte informatie over de eventuele vergoeding door uw verzekering kunt u bij uw eigen verzekeringsmaatschappij navragen.

Let op!
Indien u een afspraak wilt afzeggen of verzetten dient dit 24 uur voor aanvang te gebeuren. Wanneer een afspraak niet op tijd wordt afgezegd, verzet of wordt vergeten brengen wij kosten hiervoor in rekening.

Tarieven

Klik op de afbeelding

om de prijslijst te bekijken

in  een vergrote versie.