Praktijk voor mondhygiëne | Praktijk
15932
page,page-id-15932,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
 

PRAKTIJK VOOR MONDHYGIËNE DE BILT

Het hebben van een gezond & schoon gebit is een waardevol bezit. Een gezonde mond verbetert de kwaliteit van leven. Met een regelmatige bezoek aan de mondhygiënist, verzekert u zich van een goede verzorging van uw mond.

Sinds 2008 is de praktijk gestart in zorgcentrum De Bilt en heeft 2 behandelkamers. We zijn rolstoel toegankelijk en er zijn voldoende (gratis) parkeermogelijkheden. De modern ingerichte praktijk staat voor kwaliteit, ervaring en persoonlijke benadering.

 

Wij zijn rechtstreeks toegankelijk, dit betekent dat u geen verwijzing van uw tandarts nodig heeft om een afspraak te maken.

 

Openingstijden praktijk:
Maandag t/m donderdag: 8.00 – 18.00 uur
Dinsdagavond: tot 19.00 uur
Vrijdag: 8.00 – 13.00 uur

KLACHTREGELING

Niet tevreden over uw behandeling?

U staat bij ons op de eerste plaats. Toch kunnen zich onverhoopt situaties voordoen waarover u niet tevreden bent, of waarover u een klacht wilt indien. U kunt dit bij ons melden, zodat wij samen kunnen zoeken naar een oplossing. Mochten wij samen geen oplossing kunnen vinden voor uw klacht dan verwijzen wij u naar de folder klachtenregeling NVM-mondhygiënisten.

KRM
NVM


Praktijk_02
Praktijk_01